Den Alternative Klinik

Marlene Hindholm

Marlene Hindholm

Vægttab

Desværre kan man ikke bare tage en ”kold tyrker” med hensyn til vægttab, så for at få det optimale ud af behandlingen, må der en kostomlægning og motion til.

Hvis du har motivationen, så kan akupunkturen igen her tage både de fysiske og psykiske abstinenser. Desuden afbalanceres dit blodsukker, som er skyld i mangen en sød og uberegnelig tand.

Akupunktur kan hjælpe dig med at holde motivationen og vægttabet og forebygge at du tager på ved hjælp af en vedligeholdelsesplan.

Akupunktur og vægttab

Det rigtigt gode ved at få hjælp med akupunktur er, at du kan få hjælp til at styrke din motivation samt få afhjulpet de værste abstinenser. Når du får akupunktur for overvægt, kigger jeg på alle dine symptomer, stiller en masse spørgsmål, kigger på din tunge og puls, og lægger derefter en behandlingsplan.

Du får derfor en hel personlig akupunkturbehandling, der lige passer til dig.

Læs mere om Akupunktur

Massage og vægttab

Der er ofte en del stress involveret ved vægtproblemer. Derfor vil du have rigtig stor glæde af at få en afstressende og blid fysiurgisk massage.  Gerne med cupping så der bliver sat en udrensning i gang. Evt også i kombination med akupunktur og/ eller aromaterapi.

Læs mere om Massage

TCM Kost Terapi og vægttab

TCM Kost terapi går ud på, at man kan bruge mad terapeutisk, dvs alt efter hvilket ubalancemønster du har, så kan du selv deltage i behandlingen ved at spise fødevarer, der gavner dine ubalancer og derved dæmper symptomerne. Spiser du efter dit TCM mønster, så aflaster du fordøjelsesorganerne, så de arbejder optimalt for dig. Og derved vil du tabe dig på en sund måde.

Kost betyder selvsagt en stor del ved overvægt. Men det der betyder mest, er dine vaner og tanker omkring mad.

Kost, der gavner og kost, der skader.

Jeg kigger på dine symptomer, din tunge og lytter til hvad du siger mellem linjerne. Og ud fra det sammensætter jeg din kostplan.  Men igen skal det kombineres med akupunktur, så vi sætter ind på flere planer og du gør noget godt for dig selv.

Så det er igen en individuel behandling alt efter, hvem du er.

Det gode ved TCM kost er, at det er små skridt, der ikke stresser. Det er nemlig bedre at spise lidt af fødeemnerne ofte og regelmæssigt end meget af en fødevare og ikke så tit.

Læs mere om TCM Kost Terapi

Kombi-behandling og vægttab

Nogle gange vil jeg anbefale en kombination af flere metoder, da jeg har erfaring med, at det afhjælper problemerne hurtigere. Nogle kombinationer er med i den oprindelige behandling, men pga det måske tager længere tid, så er andre behandlingsmetoder med i en kombi-behandling. Jeg vil selvfølgelig informere om det. . Det kunne fx være akupunktur / massage, akupunktur / stress af test, eller andre kombinationer. Spørg.

Læs mere om kombi-behandling

Kinesiologi og vægttab

Hvad enten der er følelsesmæssige årsager, dårlige kostvaner eller sygdom bag din overvægt, så kan en kinesiologisk test, der indeholder en ”stress af” behandling og en vitamin/mineral test, hjælpe på vægt problemerne. Dér kan jeg også finde de relevante kosttilskud, der hjælper dig bedst. Måske mangler din krop næringsstoffer, så den spiser mere for at blive dækket ind. Det finder vi ud af her.

Læs mere om kinesiologi
Læs mere om Vitamin & Mineral test

Bachs blomstermedicin og vægttab

Jeg har god erfaring med remedierne og bruger dem som supplement til de andre behandlinger, da blomstermedicin griber problemerne an fra den følelsesmæssige side.

Og da der ofte er følelser involveret ved overvægt, kan blomstermedicin være et fantastisk hjælpemiddel. Det virker ved at du bliver afslappet, får en indre ro og problemerne kommer på afstand og fylder ikke så meget.

Læs mere om Bachs blomstermedicin

Jeg håber, du lytter til din krop og giver den, den hjælp, den har brug for

 Ring  2762 8429