Den Alternative Klinik

Marlene Hindholm

Marlene Hindholm

Kunderne siger

”Akupunktur – fordi det virker” Et slogan, men mere end det. Det er faktisk sandheden. Selv aldersrelaterede symptomer som andre giver op overfor, afhjælpes helt eller mildnes ved behandling med akupunktur hos Marlene
Laura
Hårlev
Jeg er kommet her hos Marlene siden efteråret 2013 og har fået akupunktur for gigt og iskias. Det har hjulpet meget og har lindret mine smerter.
Jeanette
Store Heddinge
Har I helbredsproblemer? Så kan jeg helt sikkert anbefale Marlene. Hun er et helt unikt menneske, som spænder over mange behandlingsformer. Og det hjælper, det kan jeg trygt stå inde for. Derfor mine varmeste anbefalinger til Marlene
Katrine
Store Heddinge
Det er nu 3 år siden, jeg begyndte at få massage hos Marlene, og jeg kan kun sige, at jeg er mere end tilfreds. Hun kan holde smerterne væk.
Jens
Rødvig
Jeg har haft problemer med balance nerven - depression - træthed - almen utilpashed Hver gang jeg har været hos Marlene og fået behandling har det hjulpet. Kan godt anbefale en behandling med akupunktur engang i mellem.
Poul Erik
Frøslev
For 8 år siden kontaktede jeg for første gang Marlene, da jeg havde fået konstateret hundeallergi, og ikke ønskede at skille mig af med mine hunde. Efter nogle måneder med akupunktur var min allergi væk, og jeg har stadig mine hunde. Jeg konsulterer jævnligt klinikken og jeg har fuld tillid til, at Marlene kan afhjælpe de skavanker, jeg af og til får og er 100 % tryg, når jeg får stukket nåle i kroppen. Jeg oplever, at Marlene er yderst kompetent og er glad for hendes information og vejledning.
Tivalva
Faxe Ladeplads
Jeg giver Marlene min varmeste anbefaling. Jeg henvendte mig, da jeg havde haft smerter og murren i min venstre skulder igennem nogle måneder. Havde forgæves forsøgt mig med andre metoder, men de virkede kun kortvarigt. Jeg følte mig straks i trygge hænder. Jeg fik sat nåle i, forskellige steder og kunne straks mærke, at det havde en effekt (det snurrede i mit ben?) En behandling – og jeg har ikke haft ondt i skulderen siden. Jeg kan kun tale godt om Marlenes behandling og hendes faglige seriøsitet.
Gunnva
Lund

Jeg håber, du lytter til din krop og giver den, den hjælp, den har brug for

 Ring  2762 8429